Followers

Wednesday, April 7, 2010

itu amoi tak pakai spenda dia pakai short warna hitam

ini hero dia punya nama Tatsuya Naka

ini hero pulak dia punya nama Akihito Yagi

gua suka sangat ini dua org lepas gua tengok diorang berlakun dalam cerita Kuro Obi


ini amoi dia punya nama Rina Takeda gua terpaksa suka sebab


dia berlakun dalam cerita High Kick Girl

yang mana dalam cerita tersebut kedua gua punya hero berlakun sama. gua terpaksa suka itu amoi sebab dia punya karate kelas A. bukan kodi dia punya sepak. tak sempat nak tengok dia punya spenda dah pitam kena terajang.

ini tiga orang punya karate bukan berlakun punya karate .. diorang memang betul betul ada degree tok guru karate. itu amoi punya black belt kaler hitam pekat.. itu dua orang hero punya black belt punya kaler sudah tak berapa hitam sangat dah . cucian tangan lapan keturunan punya tali pinggang... memang teror..

dah lapan hari berturut turut gua ulang cerita Kuro Obi tu. gua rasa cerita tu dah mesra dengan jiwa gua..

tadi gua tegur jiran sebelah rumah gua...
'Kak... bata blok bawah pasu pecah tu akak pakai lagi tak.?'



2 suara:

tasekM said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada hati nk tgk spender org tu.... nk kena siku perut nih....~

:p



.

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gua saja nak tengok celah mana yang sama.. wakakaka.. adeh deh.. cukup cukup .. dah abih air mata gelak ari nie.. heh..