Followers

Thursday, September 16, 2010

cara cara posting blog guna sms

sila ke blog roe labyrinth untuk cara cara nya..



*setakat yang gua dah cuba tadi.. gua cuma boleh posting text saja.. try letak coding simple tapi tak boleh lepas..
kalau nak update blog dgn segera gaya tweeter kira ok lah cara nie.. 15sen/sms..memang senang giler..
jika nak dibanding kan gua guna email kat hp utk update blog lagi debar.. seringgit lebih sekali send dah tentu..




p/s: entry kat bawah tu gua post guna sms.. hehehe


.

5 suara:

h a n i e said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wa guna cara konvensional sajalah. guna lappy. senang! haha

alhena said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku pun guna lappy je.. hehehe :p

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hanie >
gua jenis cepat lupa.. so idea segera tu boleh la gua posting segera..


alhena >
gua pakai netty jer.. hihihi..

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gua kena try jugak ni, besa lah gua mana ada lappy macam kak cho tu

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gadis comel>
jom kita layan.. :)