Followers

Saturday, November 13, 2010

macam mana bulu nie boleh tersepit kat celah kancing seluar hah..

aduh..


p/s: tajuk diatas tak ada kena mengena langsung dengan gua atau pun entry nie.. harap maklum..



dah tiga jam kotak post nie gua bukak..

cuma sempat tulis yang atas tu jer.. jam dah pukul 7 .. jam 7 nie kira time sibuk gua.. gua nak siap packing nak balik.. so gua tekan publish je la dulu..






p/s lagi: kepada gadisbunga, aleen dan semua kenalan gua = 2274




.

13 suara:

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gua tak paham la entry ni..gua paham tajuk je..

:P

one2paii said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gua hanya paham lu nak balik eypo..rilek lu bai..balik ngan gua ari rabu nie

Mohd Azrin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Pernah kena masih kecik-kecik dahulu sebab zip terlalu ketat naik tarik :-)

Kuasai minda said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Apa-apa je lah
:)

jo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tu la..siapa suruh tak pakai seluar dalam. kan dah terselit2..

♥ Juliana Violet ♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

uiks!!!
busy sangat tue sampai update title aje...
=p

♥ Juliana Violet ♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

uiks!!!
busy sangat tue sampai update title aje...
=p

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nama guwe ade. awat? awat?

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau guwe miskol jgn buat tak dgr pulak! :p

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mimie >
gua tahu lu memang cepat paham cerita berkaitan celah celah nie..


tupai >
lu nak balik epoh guna jalan darat ke jalan udara.. kalau jalan air kita parking bot kat sungai kinta je la..


mohd azrin >
gua masa kecik2 dulu tak de bulu lagi.. sebab tu dah beso baru kene.. hahaha..


kuasai minda >
boleh terganggu minda kalau kene chenggini..


jo >
gua segan nak petik nama siapa yang suruh tak pakai sluar dalam.. kang lu juga yang terasa hati..


vee >
lepas raya nie gua harap gua dah tak sibuk dah .. kalau sibuk jugak memang gua update blog pakai tajuk je la..


gadisBunga >
lu call pun miss.. macam mana gua nak angkat..



.

cik fiza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

perghh tajuk kontroversi sungguh.. igt ada citer hangat :P

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cik fiza >
bukan cerita hangat, ini cerita sakit.. muaahahahha..

Semarak Api said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahah! hpdet ltk tjuk je pon da gmpak..ish3..