Followers

Sunday, December 26, 2010

gua nak join kontest cerpen 99 hari kisah klasik kita anjuran Vee.. nak tulis kat kotak entry masih tak lepas.. virus kat pc gua nie makin melampau lampau perangai.. agak agak kalau gua tulis cerpen guna kotak title je ada yang kecik hati tak..

13 suara:

fairuzhani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahahahaaa.agak2 nak tau jawapan, sile lah buat!

sepet said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lagi chare beb!
ko try buat sket. haku jugak teruja nak membaca nye.

cik fiza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kesian btul..kritikal dh penyakit pc ko ni ek...

aleen aiden said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wa relek je.try kasik sedas patu wa komen.klo wa xkomen maknanye lu memang akan dapat na'as 2 3hari kemudian.wa jumpe lu kat highway sane.keh3

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Boleh buat rekod lah, tittle paling panjang...hahahaa

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

buat je la cemana pun. wa tetap baca n komen blog lu. uhuhuhu

one2paii said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hhaa..kalo lu rasa nak kena duku dan langsat dengan owner contestor..lu buek la jang..silakan..den pasrah..hahaa

Semarak Api said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahah..kasi fomat la bro pc tuh..da bercucu cicit da vrus tu..

said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

one2paii,
Alang2 durian dan kelapa lah... hihihi...

Slowly lah k Ardzmarn. :)
Vee dah update senarai nama contestant. :)

http://kisahklasikita.blogspot.com/2010/12/nama-peserta-99-hari-kisah-klasik-kita.html

makdara TERdiva said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

belum cuba belum tau..MDT sokong jer..hehe!

six.september =_= said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

buat la apa pon. aku redho saja

IMANSHAH said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selama membuat!!

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fairuzhani >
gua buat buat sila je la.. :) keh3x


sepet >
lu ingat lu punya teruja je.. gua punya teruje belum kira lagi..


cik fiza >
nie bukan tahap penyakit dah.. gua dah tak tahu nak letak tahap ape lagi..


aleen >
wa relax jugak..
erk.. hihihi.. jom ar jumpak kat highway sane.. hihihi.. jom ar..


daddy ziyyad >
gua dah check kat world rekod .. tak de lagi ar beb.. buleh try nie.. keh3x


gadis bunga >
lu sahabat sejati gua.. heeeeeee...:)


tupai >
gua pun pasrah jugak rasanya.. hahaha...


semarak api >
gua ingat nak bakar je.. format nie tak gengster..


vee >
ok boss.. gua try.. setakat nie dah satu perenggan gua bikin.. dah tiga cerpen gua buat.. semuanyer satu perenggan.. gua tak tau perenggan kedua gua nak sambung kat cerpen mana satu..


MDT >
terima kasih .. sokongan anda amat bermakna untuk penulis cerpen yang tak pernah tulis cerpen seumur hidup nie.. hahahha.. tocey tocey..


six >
kalau buat tak tahu ok dak..



imanshah >
selama ke selamat?
keh3x


.