Followers

Friday, December 17, 2010

woi woi henpon aku dalam poket.. eh eh dompet aku.. weh weh cermin mata aku.. aku tak pandai berenanggggggg.... itu semua bukanlah alasan yang kukuh bilamana badan sudah terawang awang tak jejak bumi.. kaki dan tangan dah siap dipegang.. akhirnya kedebussss..p/s: best ooo mandi kolam dengan pakaian pejabat pejabat..

18 suara:

fairuzhani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahhaaa. title tak bole pendek lagi??

makdara TERdiva said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh! gaduh tepi kolam ke??? ade main2 tarik rambut tak? haha!

h a n i e said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pesen hapdet belog pakai title ni mmg nak kena starlite dahi..

lu mau?

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ringkas dan padat. kalau tau guwe baca je taitel ni kat sidebar blog guwe. pastu komen kat entry guwe sendiri. uhuhuhu

- GC - said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ni peseng entri nak carik gaduh nih

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku tau lah kau kena rumble..besday kau yang ke berapa? 45? hahaha

cik fiza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ko sambut bday ker sampai cmtu skali? tajuk panjang menarik perhatian :P

six.september =_= said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

baca title dah buat aku terguling apatah lagi kalau baca huraiannya...takda huraian lagi panjang ka woi

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gila! entry skali dengan title..hahahahaha..

sepet said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ini cara baru blogging gua syak!

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fairuzhani >
Friday, December 17, 2010.. eh tak cukup pendek ke.. gua guna tarikh tu sebagai title.. keh3x


MDT >
kitorang main tarik tarik seluar je..


h a n i e >
gua terpaksa.. takkan tu pun nak kene starlite.. terpaksak bangat..


gadisBunga >
gua nak permudahkan kengkawan.. keh3...


- GC - >
mana ada entry nak cari gaduh.. entry pun tak dak.. kua3x..



.

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

DaddyZiyyad >
dapat kengkawan kepala gred A memang ghope gitu.. rasa macam guni padi lak kena campak dlm kolam tu.. erk..lambat lagi bro nak sampai tahap 45 tu... keh3x


cik fiza >
bukan bday.. company punya family day jer..


six >
lu nie pesen bollywood kot.. sikit sikit nak guling .. sikit sikit nak guling.. hahaha..


mimie >
next time gua buat title kat entry pulak.. :) keh3x


sepet >
kalau pesbuk buleh, kenapa blog tidak..
falsafah nie weh falsafah.. hahaha..

IMANSHAH said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ziarah menziarahi amalan mulia..malam2 berenang ka?

alhena said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

err..apa tajuk entri ni sebenarnya? :P

mimizuzuhaha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mandi pakai baju hujan pun best jgk

Semarak Api said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh..ade kolam renang ke dlm opis ko?syok..syok.hahah!

one2paii said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nie mcam paksa paksaan untuk berenang jerk..adakah??hahah

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

imanshah >
gua berenang petang petang .. malam malam gua berendam..


alhena >
p/s tu boleh digunapakai sebagai tajuk entry..


mimizuzuhaha >
mandi dengan pakaian pejabat yang lengkap lagi best.. betul..gua dah try..


semarah api >
salah tu.. sebenarnya office dalam kolam renang .. keh3x..


tupai >
tau tak per.. gua kene campak dalam kolam renang tu..