Followers

Friday, January 14, 2011

ini gambar dari henpon yang gua cerita itu hari.. gua dah tempek kasi jadi sekeping..

sila klik sini


kalau jumpa gua atas highway atau kat mana mana sila tegur..

gua seorang yang pemalu sebenarnya..

ada jugak yang pesen tak nak tegur lepas tengok gambar tu..

gua pun tak tahu kenapa..

keh3x..


:)

19 suara:

cik fiza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaha mcm albert einstein dh aku tgk hehehehehe

tasekM said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gua rasa nk amik gunting.



.

- GC - said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kacak gilaaaaa..... rugi dulu gua tak ngorattttttt.... arghhhh....

sepet said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ad lagi ek?? pesen pakai cermin mata gantung pakai tali tu?? apek2 jer yang pakai aku syak.


owhhh .. padan arr dorang x mo tegur, confius nak guna bahasa apa.
melayu / cina ??

aleen aiden said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ni siyes lu nih???knape lu cakap kat wa umur lu 40?wa rase nak gelak sampai esok memikirkan umur 40 xde yg pesen amek gamba macam nih.bahaha

one2paii said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

serius comei,sopan lak tuh..nie pilhan bonda nie..abang..gua nak sign bang..sign nie,kat leher nun..leh kan abang jehman

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku nak book ko. cepat masuk minang aku. eh? :p

Umie Nadhirah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Gua rasa nak gelak boleh?..XD

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalo gua nampak orang yang buat muka mcm dalam gambar tu kat highway, memang confirm gua ajak makan2 kat R&R.

jinkamen said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam
macam pernah kujumpa..tapi dimana yekk

six.september said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fes time gua tgk laki amek gambar camni.
maksud gua amek gambar sendiri. ekkk

Kuasai minda said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Lu memang pemalu bro...gua tau

alhena said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alhamdulillah.. aku tkde sakit jantung. huhuhuh :p

broken_nigina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

terpaku.terlalu kacak.

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cik fiza >
orang genius memang rope gitu.. keh3x..


tasekM >
gua rasa nak amik gunting jugak..


GC >
sesal dulu pendapatan sesal kemudian tiada gunanya..


sepet >
itu wayar earphone ar.. hahaha..


aleen >
itu gua kalau tak sirius.. kalau gua sirius muka gua tukar jadi lain.. :)


tupai >
gua sain kat tengkok pakai lazer buleh tak.. keh3x..


gadisBunga >
buku tajuk apa yang lu nak.. gua bahasa minang ada laa belajo sikit sikit.. hehehe..


umie >
buleh.
memang gua nak suruh gelak pun...
hahaha..


daddy ziyyad >
janji ek.. sebab gua memang ada kat highway.. :)


jinkamen >
ya kita memang pernah jumpa.. disini..


six >
lu pasti ke gua lelaki.. haaa..


kuasai minda >
gua pun tahu jugak.. eh .. rasa malu pulak ngaku..


alhena >
sakit hati ada tak.. hahahah..


broken nigina >
cabut balik paku tu.. tak semua yang kita lihat itu benar.. hua3x



.

mimi jazman_MJ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aduh.. weyh!! org ni x bleh berenti gelak la.. lawak betul gambar tu.. komen2 kat sini pulak memang memberi sambutan yang menggalakkan.. hehehe..

gambar tu menakutkan la!!!

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mimi >

sebab tu la gua tak tempek gambar tu kat sini, gua bagi link jer..

gua sendiri pun segan nengok gambar tu.. hahaha

.

mimi jazman_MJ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ok.. Hehehe.. Lawakla.. Hari ni,im very in good mood..sbb jmpa blog klakar mcm ni.. Hehehe.. Thnx..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mimi >

welkam..