Followers

Wednesday, July 27, 2011

aktiviti futsal 02

gua malas nk update ke twitter. Gua update ke blog je.

6:30 td bertolak dari ipoh. Singgah sebentar di R&R Tapah. Bila dah ramai2 nie. Sebentar tu dah jd byk bentar. Jam 8:30 baru nak gerak semula ke Tg Malim. Game khabarnya mula jam 9 pagi.

Tukar driver lain pulak. Khabarnya dia pakar dlm melajukan van ke tahap dua kali ganda. Gua taip entry nie pun sambil lap peluh. Nie first time gua naik van lumba.

P/s: gua tahu salah seorg dlm van nie sakit perut walaupun tak siapa kabo ke gua. Mcm celaka dia punya bau. Dem..

6 suara:

Umie Artoqiemie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

BUKAN kau dah post ke bende ni?.

Klara Naimm, said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ni apa pesen naik dua entri yang sama ni?

Mimi Jazman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sabo je la.. ;)

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Umie Artoqiemie gua pun tak tahu camne buleh terlepas dua dua entry nie.. biasanya satu gua simpan dalam file satu lagi gua post.. entoh le..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Klara Naimm, pesen terlepas.. keh3

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Mimi Jazman ye .. sabo itu separuh dari iman..

:)