Followers

Tuesday, July 12, 2011

QR 0001




15 suara:

gadisbunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ok

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@gadisbunga ok..
p/s: gua amik coding reply komen nie kat blog lu semalam.. keh3..

cik fiza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

apakah ini.. x faham huhuhu

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ingatkan lu dah bertapa terus..miahaha

alhena said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ni entry pasal apa?.aku buta coding kekeke :P

koko cokelat said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haduihh selalu mahir jugak aku nengok coding nih, tp yg nih aku juling mata pon xnmpk..haha

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@cik fiza ianya adalah rahsia.. hahaha

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad tak tahan daulat ar bro.. gua mesti nak gentel gentel keyboard jugak.. biar tak cukup tido tak pe.. gua sanggup.. ekekeke..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@alhena oh.. ini bukan entry pasal coding.. ini entry alasan sebenarnya.. gambar tu macam barcode tanda harga kat supermarket tu.. gua tulis entry kat dalam tu.. cara nak membacanya kena bersusah payah.. hahaha...

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@koko cokelat yang kena juling mata tu orang panggil gambar "stereogram".. yang ini kena guna QR reader baru boleh baca..

Mimi Jazman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

macam mana nak buat?

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Mimi Jazman nak buat apa?

Mimi Jazman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak baca code tu..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Mimi Jazman
boleh guna app dari web nie utk handphone..

app 'mobiScan QR' dan 'QR Droid' ok jugak utk henpon android..

aleen aiden said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

benda2 tricky nih aku malas nak cara nih.