Followers

Sunday, September 4, 2011

koma

,

8 suara:

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gua akan pikir sedaya upaya gua maksud tersirat entry lu kali ni..

Insan Melankolik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat hari raya. maafkan saya sekiranya ada salah dan silap sepanjang perkenalan.

makdara TERdiva said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

err..nak tanya ckit..software tu leh guna utk recover blik gambor2 dlm memory kad camera ke??

cer citer sikit, makdara dah nak pitam ni.. :D

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Mimie.Candy Cane
tak de la tersirat sangat.. koma maksudnya nanti akan bersambung lagi .. lain la kalau gua tulis noktah ..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Insan Melankolik
ya selamat hari raya juga diucapkan.. dan maaf zahir batin jika ada terkasar bahasa atau terlanjur kata..
:)

and terima kasih atas entry thank you tu.. terharu pulak rasanya..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@makdara TERdiva
ya MDT.. software tu memang boleh recover balik apa apa file yang kita dah terdelete.. samada kat hard disk atau pun kat memory card..

dulu gua pakai version 2.02 sekarang nampaknya dah 3.27 dah..

kalau fresh baru delete atau lepas delete kita tak pernah guna dah memory card tu .. chances untuk recover semua gambar tu tinggi ar sikit..

p/s: sejak gua jumpa software tu, kalau jual henpon, memory card gua simpan.. mana la tau kot orang kedai tu pun pakai software yang sama.. mana la tau kot tak terdelete betoi gambar yang tak pakai tudung ka apa ka.. keh3..

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aiseymen~

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@gadisBunga
did aisey sometin.. :)