Followers

Monday, October 17, 2011

sebenarnya hati ini gua nak tulis entry.. tapi nampaknya masa tak mengizinkan.. nanti nanti lah..

14 suara:

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tertypo lak..
gua nak tulis hari ini sebenarnya.. tapi tertulis hati ini .. tak pe lah.. sedap jugak bunyinye tu..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

moral of the story ..
apa yang kita tersilap buat tu sebenarnya ada hikmahnya.. asalkan kita terima ketentuan yang telah ditentukan dengan syukur..


.

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bagus moral kau tu....:P

Moral of the story yg lain, jangan malas edit/preview sebelum publish..hahaha

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huh terkesan dihati juga moral of the story yang lu komen tu.. hahaha..

makdara TERdiva said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dalam takde mood & malas tu..terjadi jugak 1 entry :D

sharamli said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

taj0k entri sangat la c0mel

aleen aiden said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hottak lu!klo berterusan macam nih,sila berdiri tengah jalan pliss.aku harap ada kereta yg sudi langgar lu.hahah

- GC - said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau sebut hati ini, macam jiwang karatzzz..

kalau sebut hari ini, macam cool sikit.. haha

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@makdara TERdiva ini namanya pesen entry tulus ikhlas dari hati.. keh3

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@sharamli nanti nanti lah gua buat lagi comel ek.. hahaha..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@aleen aiden hahaha.. kalau gua tulis entry pepanjang lu bukannya nak baca sangat pun.. gua menjimatkan masa sebenarnya nie.. nampak tak gua punya mulia hati di lupa jangan.. kah3..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@- GC - gua pesen sebut ape pun cool rasanya.. *sila muntah secara turbo*
keh3..

Blithe Spirit said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hajat di hati nak mentulis something comment entry lu ni.tapi masa xmengizinkan.nanti wa komen =p

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Blithe Spirit gua suke tang perkataan mentulis tu.. sedap tul bunyiknyer.. hahaha..