Followers

Tuesday, October 2, 2012

sebenarnya ini lah peserta2 yang mempergii ke lata kekabu semalam..





gambau yang gua petik kat sana tu nanti nanti lah gua letak.. gambau tak lawa .. nak letak pun segan.. keh3..

9 suara:

gadisBunga™ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

3-3 gambo ko macam superimposed! hahaha!

ardz marn said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@gadisBunga™

effek latarbelakang tu gua syak.. keh3..

azziemma said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
This comment has been removed by the author.
azziemma said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

apasal hidung gua jd lagi besar ni....tapi apa pun best...kena repeat ni...

ardz marn said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@azziemma

gua first time main photoshop nie beb.. nanti gua try kasi hidung lu kecik balik.. hahaha..

azziemma said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

baju kte ni mcm ada kena mengena lak...kannnn...

–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•– said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

baru nak cakap awat ngan hidung hampir hilang shading lak nengoknye... apa2 hal mmg juluz x dapat join...huuuuu

ardz marn said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@azziemma

Yup.. Pistol ada jual kat chow kit begitu juga dgn ayam..

ardz marn said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•–


Next time balik ipoh kabo le, boleh g nembak sama2