Followers

Monday, March 8, 2010

KAW 2010

treasure hunt sabtu lepas team gua dapat nombor 19 dari 80 team...hati gua hampa bila gua dapati tiada wang emas atau aktiviti korek tanah untuk dapatkan harta karun... tambah kecewa bila harta karun itu hanyalah berupa dua bijik tomato dan dua bijik bawang besar... apa jadahnya harta karun simpan kat kedai runcit... huh...



notahartakarun:    jgn tanya gua saper dapat nombor satu atau berapa markah yang gua dapat... gua tido kt luar dewan masa majlis penyampaian hadiah... gua tahu team gua dapat nombor 19 pun sbb ada satu brader gerak gua nak kasi duit hadiah sama satu beg tajaan maggi...

p/s: semalam gua goreng maggi campur harta karun... amacam true tak...

4 suara:

sharamli said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak kira..tak kira..nak tanya jugak dpt bape markah?

azziemma said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

very true la brader....truesan wan mat saman...ko phm tak apa aku tulih ni....aku jiwe luke ni

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sharamli » gua tak tahu la berapa markah. gua tertido time tu. gua di team kan dgn org yang gua tak kenal. nak sms tanya berapa markah kat diorang, gua pulak segan. heh...

azziemma » gua buat buat paham je. letak iodin jer kat jiwa yang luka tu.

–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•– said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

keima tu bukan pe cuma masih carik harta karun yg masih x jumpe2,tu jadik cam tu...paham bebenor.....hahahaha...apa2 hal pown wa caya la sama lu ...ngat senang ke nak men game treasure hunt ni...mmg true leee...