Followers

Friday, August 13, 2010

gua buat kerja berkebun bukan nak ngelat puasa tau..

dulu tugas gua hanyalah memantau aktiviti ym siang dan malam..
kemudian gua ditugaskan untuk memantau aktiviti blogger.. yang mana gua boleh buat sambil lewa..
facebook pulak gua tak de laa nak pantau sangat sebab gua tak berapa into ke facebook..

tugas yang terbaru nie pulak.. tugas berkebun depan rumah.. walau pun didalam bulan puasa gua masih gigih mengerjakan kebun nie.. gua tak tau nak kategorikan macam mana dia punya penting hinggakan semua perkerjaan gua yang lain terabai..

gua tak nak otak gua dimakan zombie..



.

8 suara:

–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•– said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sory..x pham lar... tolong explain...

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lu main game ni ker woiiii. gua main jugak. haha. gila baban seronok. haha.


lu pegi main game yang ganas2 sikit lah woiiiii.. ni game gadis2 je.. haha..

azziemma said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

otak gua dah banyak kali kena baham...hantu sikit punye ramai peluru keluar seketul2...jiwe aku sakit...

azziemma said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
This comment has been removed by the author.
alhena said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pekerjaan lain terabai?adakah solat terawih termasuk dalam pekerjaan tu?kih kih kih

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

whoop >
game baru ana oiii... balik ipoh kang jangan lupa bawak pendrive...


gadis comel >
gua angkat pokok yang brutal jer.. gua suker pakai labu yang suker hempap tu.. hahaha..


azziemma >
strategi tu penting..


alhena >
erk.. camner nak jawap nie ek..




.

tasekM said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

laki mana bulih main game nih.... he he.


.

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tasekM >
gua ikut mazhab lain..