Followers

Wednesday, September 22, 2010

gua MC hari ini.. hari ini gua akan lepaskan segalanya..

ada time time tertentu bekerja sebagai customer service rasa begitu mencabar..

terpaksa melayan karenah customer yang datang marah marah.. itu perkara biasa..
terpaksa melayan karenah customer yang banyak songeh.. itu perkara biasa..
terpaksa melayan kehendak bos yang gila kuasa.. itu perkara biasa..

terpaksa tahan kentut depan customer sambil batuk.. itu perkara yang paling susah nak kontrol..

tapi gua berbangga jugak kerana gua berjaya melepasi situasi itu semalam..

cuma yang gua nak kena training lagi ialah tahan kentut sambil batuk sambil naik tangga.. yang part ini gua belum pass lagi..

dem..






.

6 suara:

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cisss...pesen tak senonoh la hang ni abang man!

entri cite pasal kentut je. ciss.. bongok je.. haha.

aleen adela akoo ^_* said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ha3.ciss!!wat the duck!busuk sungguh pangai lu.tp wa xsalahkan lu.pekara memang agak sukar wa rase.olmos imposebel!lu kantoi ke?mase lu naek tangga ade org kat blakang?wuuuu

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nasib baik wa customer service di talian talipon dan internet je.tak perlu mengadap muke customer esp yang kerek tak bertempat..jadi kalo setakat nak kentut berirama tu takde masalah lagi la..

tasekM said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ai tak kentut. wah!!!

hahaha...

:p



.

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada ubat nak kentut bagi jadi wangi tak? ngeee

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gadisComel >
gua berbangga citer sebab gua berjaya menahan dengan penuh gayanya.. kih3x


aleen >
rasanya sebelum tu ada kelibat orang.. bila gua toleh dah tak der..


mimie >
kat tpt lu kalau kosong kabo le.. boleh kita lawan kentut berirama sesamer..


tasekM >
jenih kentut bisu yang bahaya nie.. sedar2 kuar bau kumbahan..


gadisBunga >
telan dawai kokot dua ulas dengan jus petai semangkok..