Followers

Wednesday, September 8, 2010

selamat hari raya 2010

setelah seminggu bercuti .. hari ini gua start bekerja semula ..
sebelum sesaper start bertanya raya tahun nie cuti berapa hari?
biar gua jawap sesiap..
tahun nie gua tak cuti raya.. start hari nie gua kerja dua minggu tanpa cuti..
ishk ishk.. :(


so any way.. sempena hari raya nie gua nak ucapkan..


SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR DAN BATIN


kepada semua yang secara kebetulan atau secara sengaja termasuk ke dalam blog gua nie..
dan tak lupa jugak salam istimewa raya kepada semua yang sering komen di blog nie..
:) 

maaf zahir dan batin gua pohon andai gua ada terkasar bahasa dalam berposting atau berkomen diblog korang semua..





:)

p/s: jemput la datang ke blog gua hari raya nie.. gua buat open blog..
kalau gua buat open house kang gua kabo.. kalau gua tak kabo ada dua jer maksudnyer ..
satu gua lupa nak kabo.. dua gua memang tak buat open house.. hehehe..

9 suara:

–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•– said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat hari raya.. kemaafan di pinta....

h a n i e said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat hari raya..maaf zahir jek lah ye.. :P

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ana >
selamat hari raya ana.. kemaafan diberi.. dan gua pun nak pinta kemaafan juga ye..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hanie >
selamat hari raye juge..
erk takkan zahir jer.. mana tau kot gua ade terasa hati ke mende ke.. nak kira macam maner tu.. ekekekeh..
gua nak mintak maaf batin jer la kat lu.. yang zahir tak der pape kot.. hahahha :)

tasekM said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lu kerja mende man raya pun tak cuti. meh la gua kasi teman.



.

aleen adela akoo ^_* said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

slmat ari raye..wa xkesah klo xdpt join open haouse lu.yg penting dwet raye wa tetap dpt.keh3

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tasekM >
nanti kalau lu nak bertandang ke umah hanie mesti lu akan lalu tempat koje gua.. kontek ar gua kalau nak tahu kat ner.. hahaha..


aleen >
anto duit raye pakai email buleh tak.. hehehe..

rozanna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat hari raya weh.
hehehe.
jarang jarang je aku online.blog aku pun mcm snyap je.

nak duit raya boleh?hehe.
slmt bekerja,sedih btul.hmmm..takpela.sbr laa.thn dpn topup balik cuti raya thn ni tau

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rozanna >
yes.. selamat hari raya to you to..

tahun depan gua punya turn raya.. memang gua topup cuti kaw kaw punya.. hehehe..


:)