Followers

Monday, September 27, 2010

terima kasih kerana sudi melayan karenah gua..

gua tak thau brpaea lmaa gua beolh brethaan..
gua ltieh dan tdaia dyaa nak susun setiap ayat macam nie
ertny nie pun mkamean masa yang aagk lama uutnk gua hibas kan taip..
jari telunjuk kiri sitea di huurf A dan kekadang di kekncui shift.. jari telunjuk kanan merayap lmeah menekan 28 kekunci lainnya.. kejap padam kejap tulis balik.. undo tah berapa kali tah gua bikin..


pandangan gua sesekali kaubr.. sesekali gua terlelap.. apabila terjaga gua sabumng menaip lagi..
kekadang gua rasa melayang lnyaag.. ubat yang dotkor briekan pdaa gua nie memang kuat kali ini.. kecik jer ubat batuk tu.. dia punya ngantuk lain macam dia punya pergi..

gua miash terbaring diatas kaitl dengan air dan wayar menemani gua.. tiga hari yang gua lalui sdneiri dengan perit.. gua tak tahu berapa lama lagi gua terpaksa bertahan begini.. batuk gua tak hilang2 lagi nie, nak tido pun terpaksa spare air kat katil.. tekak asyik kering je perit lak tu.. seperti kebiasaan gua layan netbook atas katil siap sambung wayar power lagi.. bateri  cepat sangat  kong .. 

entry blog gua ini rasnaya mngkuin yang terakhir..yang gua nak taip rope gaya gini, mata gua pun dh ngantuk giler nie..
terima kasih kepada semua yang mengenali diri ini..
maaf aadni ada tersialp ktaa terkasar basaha sepanjang gua mulines..
gua harap korang faham apa ynag gua tluis ini.. saja ja gua nak testing budak budak harvard tu punya teori.. betul ke tak buleh baca tulisan berkecamuk camnie.. hehehe..

jikalau ditakdirkan gua pergi kerja besok, pastu gua dapat jadi standby.. memang puaslah gua berblogwalking.. tapi kalau ada kutu yang mc
gua redha.. je le.. bukan nasib gua la nak lepak ngangkang makan gaji buta..


time kasihyou all sudi baca mende ngarut nie

setakat ini je la .. gua nak tido.. 
bye..
.

7 suara:

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hishhh.. pehal sayu bebenor je gua baca entri lu nih..

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

oits! jgn nak ngade2. patah balik skrg!

aleen adela akoo ^_* said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

erk,lu jgn nak ngengade wat2 dramatik bley?tampor kang!
klo lu saket,wa doakan lu semoga dpermudahkan jalan dan dberi kesihatan yg baek.
meh nak peluk!hu3

–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•– said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak kemananye.... nak tarik perhatian sape plak ni.... ngade tul lar....

tasekM said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betul2 ke ngada2 nih...?



.

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Serba salah rase..nak sedih ke..nak gelak light2..lu duk sepital mane?bgtau sikit..gua nak gi sana bawak oren sket..

six.september =_= said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bongoks..pesal lu post entri gini