Followers

Friday, October 1, 2010

popular post widget, blog's stat widget

gua pun tak pasti la camna gua boleh terlepas pandang mende nie.. mungkin sebab gua sibuk ngejas.. erk.. tak der pape lah.. tersasul lak tadi..

terima kasih kepada one2paii kerana pertanyaan celah mana gua taruk gua punya follower sebab puas dia carik tak jumpa.. [ sebenarnya follower gua, gua sorok dalam hati gua ] dan bila gua godek balik widget blogger rupe rupernyer dua hari lepas dah kuar dua widget baru.. haaa .. tu dia kat gambo yang gua cilok dari blogerindraft punya blog..





popular post tu untuk senarai entry yang paling banyak pengunjung
dan stat tu pulak senarai berapa ramai pengunjung yang mengunjunginya

hahaha.. benci ar gua tulis ayat ayat chenggini.. kang korang bukan nya paham pun.. ekekeke..

pepatah orang kedah ada mengatakan 'picture speak louder than writing'

so sekarang nie korang tengok gambo tu dan buat buat paham je le.. hihihi...



.

14 suara:

Mardhiah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betoi ka pepatah org kedah tu??
patot laaa patot

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha biasa la.. gua memang suka tarik perhatian orang kedah.. lu pun orang kedah kan?

one2paii said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betui betui..gambar tuh jerk dah menerangkan ape yg lu nak cakap..gua paham2 kan..hehehe(gua jg ati lu nie)

Pensil Organik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah..boleh try nanti kalau macam nih

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gua tak tau pun pepatah tu. tak pernah pulak dengar ayah gua cakap gitu.



kencingggg!!!

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku org kedah weh. dan perhatian aku telah tertarik dah nih. huhuhu

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

one2paii >

pandai lu ambik hati gua. Hahaha.

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pensilorganik >

kalau macam lain agak agak buleh try jugak ka.. Keh3x..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gadis comel >


budak budak muda je yg guna pepatah tu.. Pangkat ayah ayah diorang mana tau..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gadis bunga >

menarik tertarik kau memang tem...
Hahaha..

aleen adela akoo ^_* said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

erk..nape aku asek blur je tiap kali masuk blog nih ye?hu3

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aleen >

sebelum masuk tadi baca bismillah ke tak?
Niat kena betul.

alhena said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku bukan orang kedah, pasai tu kot aku tk pnh dengaq pun pepatah tu.. huhuhu :p

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alhena >

gua pun bukan orang kedah jugak.. sebab tu la gua pakai petik jer nama kedah tu.. hahaha