Followers

Thursday, September 30, 2010

typewith.me

salah satu cara untuk berkaliborasi dengan member member untuk sharing idea sekarang sudah bertambah mudah.. bukan sahaja boleh sama sama menulis atas satu nota .. malahan boleh berchating sekali disitu..

seperti contoh dibawah nie.. sila klik link dibawah sekarang.. gua online sampai jam 7:30 malam hari nie..

http://typewith.me/KxYV0Grqti

kalau lu orang klik sekarang boleh la chating sekali ngan gua .. 


nota yang kita tulis di site tu akan terpadam secara automatik jika tidak usik selama 7 hari..
dan ianya boleh disimpan@didownload jika mahu..

website nya http://typewith.me
.

7 suara:

Pensil Organik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thanks utk info.

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pensel Organik >
sama sama..

tasekM said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sori gua tak sempat laaa....



.

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak de hal la tas .. gua saja nak test mende tu jer.. tadi gua dah test ngan hanie .. cuma hanie jer gua tak test lagi .. hahaha..

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bang,

boleh tak ai nak chat dengan yu sekarangggg???

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gadis comel >

dah terlambat sayang .. kita beres-em-es je la..


:)

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hoiii.. jgn kabo psl SMS kat sini.. kantoiii kang..