Followers

Wednesday, January 12, 2011

tadi gua godek godek henpon.. jumpa pulak gambo gua dalam tu..

ada laa dalam enam tujuh gambar seksi gua dalam tu..
gua ingat sempena tahun 2011 nie gua nak share gambar gua dengan korang semua..
maybe dengan cara ini korang boleh menilai keperibadian gua macam mana..
mungkin segala tomahan yang pernah diunjurkan kepada gua akan terjawab nanti..

contoh soalan soalan bocor yang dapat gua senaraikan adalah seperti berikut:

siapakah ardzmarn yang sebenarnya..?
apakah jasa beliau kepada masyarakat..?
tahap mana ilmu yang telah dicapai oleh beliau itu..?
betul ke setiap title yang beliau cipta membawa maksud yang berlainan jika dibaca secara terbalik..?
betul ke beliau suka menulis menggunakan font kaler putih supaya pembaca tak sedar bahawa entry yang ditulis sebenarnya membawa maksud yang lain..?
betul ke gambar tu gambar beliau..?
siapa la photographer yang telah dipaksa untuk memfoto shoot beliau itu..?

dan berbagai bagai lagi soalan lain yang tak mampu gua fikirkan dari batu jemala gua ini..

kalau korang setuju gua akan publishkan gambar gambar tu besok ..

itu pun kalau line ok.


antara gambar ditempat kejadian yang gua petik pada bulan lima 2010 lepas

atau gua tak lupa ..
.. keh3x...

21 suara:

Kuasai minda said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Jangan la buat2 lupa pula....

cik fiza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

suka bikin gempaq ekkk...

h a n i e said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak wa tolong publishkan jgk ke?
hahahaha

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gua setuju. senang nak cari lu kalau ke ipoh.

sepet said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

klu lu x nak letak gambar pon xd hal. asal kan, lu letak nama lu kat dada. kasi tulis besar2. senang orang nak nampak. sbb wa rase, lu sorang jer yang ejaan nama mcm ni.


kohkohkohh

aleen aiden said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

banyak plak syarat2nye...lu esok2 klo pangai mcm nih lagi,memang wa carik lu nak kasi smash cket.hahah!
cis!

- GC - said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak tnjuk muka atau nk tnjuk henpon baru?

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kuasai minda >

tak kira .. gua nak buat buat lupa jugak.. hahaha..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cik fiza >

kalau gua dah publish gambar tu lagi gempak rasanya.. keh3x..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hanie >

gambar kat lu tu special untuk lu jer.. jangan nak ngada publish.. kang tak jadi special la kalau orang lain pun ada.. hahahaha..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gadis bunga >

gambar ngan reality berbeza gua rasa.. keh3x.. tak pasti lu boleh cam gua dari gambar.. hahaha..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sepet >

taim kerje memang gua taruk nama kat dada sebelah kiri.. gua ada terpikir jugak nak taruk nama kat belakang dengan font besar..

bila difikir balik boleh membawa ke riak pulak nanti.. keh3x..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aleen >

lu nie tak abis abis ajak gua gaduh.. gua terasa tau tak..

hati gua halus bak sutera.




hahaha
.

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

GC >

henpon baru gua dah tahap seken hen dah..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hari nie gua rajin balas komen satu satu.. saja je nak nunjuk gua punya line tenet dah ok.. keh3x..

six.september =_= said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cilaka. punya la aku klik select all, kot2 betoi ada font kaler putih



haram takdak

makdara TERdiva said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jgn buat2 lupa plak esok!

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

six >

hahaha.. kira tak betoi la statement tu ek.. keh3x..



p/s: haduhhhh.. sakit perut gua gelak.. hahaha :)

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

MDT >

harap harap malam nie gua tak lupa..

gua ingat nak kombine kan semua gambar tu jadi sekeping..



p/s: itu pun kalau gua ingat.. keh3x

one2paii said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

post,jgn x post..gua x sabo nk tgok keseksian lu..aloha..hahah

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tupai >

gua potong gambo gua yang tang seksi tu.. takut ada yang pakat pakat save buat gambo fb nanti.. hehehe..