Followers

Tuesday, February 22, 2011

dah seminggu gua tak bawak lighter pegi kerja..

21 suara:

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

abis harini ko bawak la ek?

♥ Juliana Violet ♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Pastu nak berasap minta lighter orang lain kan? ;)

DrSinga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nada menyokong: You go Bro !!! totapkan iman ..tahan godaan...
.
nada jahat:meminjam kata2 Juliana..Pastu nak berasap minta lighter orang lain kan?

- GC - said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

baik tulis entri kat twitter je bro. haha

aleen aiden said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

komen gc 2 pedas tapi bernas.ha3 :P

h a n i e said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah seminggu jgk lu mengepow lighter orang lain kan.

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku dah 32 tahun tak bawak lighter..ko mampu? ~wakakaka

cik fiza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah ler..
sekurang2nya ada gak la halangan utk merokok tu :P

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gadisBunga >
hari ini pun gua masih tidak membawanye pun..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

♥ Vee ♥ >

rokok pun gua tak bawak jugak.. :)

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

DrSinga >

iman dah tetap dah .. bab godaan tu yagn gua tak pasti lagi .. kena tunggu lepas selsema nie berlalu baru boleh test tahap godaan tu macam mana.. :)

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

- GC - >

tulis kat twitter tak stim.. hahahaha..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aleen >

leen meh add twitter gua

erk .. ape tah dia punya alamat tah..

lu type je ardzmarn kat search tu..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

h a n i e >

ishk .. mana ada ..

gua siap tutup idung lagi bila kene asap rokok tau .. *sambil kembang kembang idung*

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Daddy Ziyyad >

kita mampu mengubahnya.. keh3x

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fiza >

yup harap harap begitu lah.. :)

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

baguslah!

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dr hanie >

gua harap lepas hilang selseme nie gua terus lupa kat lighter tu..


itu harapan gua la..


tapi kata kata perangsang "lu tak leh harap" begitu menebal keliling gua yang buat gua tak berapa yakin akan pengharapan gua tu sebenarnya..


keh3x

mimi jazman_MJ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nasihat sebagai seorang kawan...

azam la baik-baik kalau nak berhenti tu!! jangan buat dah. and..merokok tu betul-betul x bgus utk kesihatan tau.. tgk kt kotak rokok tu dulu sblum hisap..

bab tutup hidung tu..percayalah.. itu idea yang sangat-sangat bagus.. org ni pun buat macam tu bile terhiu bau perfume yg wangi dan menyenangkan..

well..org ni cpat rase snang dgn bau yg wangi.. kang kalau tak tutup hidung,boleh melekat dekat org yg pkai perfume tu pulak.. parah kan??

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mimi >

ha ah dah tengok dah kat kotak tu..
ada empat perasa.. rasa mulut rasa tekak rasa kaki ngan rasa budak..

hahaha..

niat nak berhenti dah lama dah.. azam pun sama jugak ..

Semarak Api said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ko x kwen lg kn?ko bek cpt2 bnti..kang effect kt ank ko esok2..

*eh,aku pkir jgka ms pnjg.haha