Followers

Tuesday, February 15, 2011

malam itu aku dinoda

"pada suatu hari burung burung pun berkicauan hari tu
ada yang bekerje
ade yang bergembira"

tajuk entry berdasarkan tulisan kat baju biru brader sabo-je-la dalam HKLBK





 cerita lain:

 korang perasan tak brader sabo-je-la tu baca apa taim kene peluk dgn kak limah kat balai raya tu..





niat sembahyang zohor.. keh3x..


"bila kilat sabung menyabung lagi rasa sakit usin
ngilu tau."



p/s: dialog ucop yang paling gua suke

"eee
penat le macam nie
kereta sorong nie kalau bukan hak milik kerajaan
dah lama awok lempo je kat sungai tadi."

21 suara:

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

weh, baru abis layan HKLBR ek? hihihi~

DrSinga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

'hei Hantu Jahat !! Nyah kau dari sini!! "

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaha..the best movie everrrr!!!

usop tu idola aku weh..bukan calang2 orang boleh praktis nyanyi lagu "selamat pengantin baru" masa nk check rumah kak limah tu..hanya usop n abi hurairah sahaja!!

tasekM said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ko br tgk ke HKLBR ni man...?

:p




.

h a n i e said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

baru tengok la tu kak..takpun dah ulang patbelas kali mcm dak mimie tu ha..hahahaha

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

apasal wa punye komen hilang??

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha..sebenarnya banyak dialog2 dalam HKLBR yg aku sendiri tak faham...dan aku pasti byk maksud tersirat di dalam nya

- GC - said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dan serius aku tak faham sebab aku tak tengok. haha

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gadisBunga>
tak abis layan lagi sebenarnya.. kih3x

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

DrSinga >
"aura langit ke enammmm..."

hahaha..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mimie >

gua pun dah minat ke usop gak.. "jaga jaga api tu.. kang kene baju.." serius je bunyinya.. hahaha..


abi hurairah ngan usin pun gua minat giler sebab lakunan diorang gua rasa mantap dan bersahaja..

"lapan tiang saya wheelie.."


keh3

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tasekM >
baru tengok seminggu Tas.. tanpa henti.. keh3

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

h a n i e >
tak de ar sampai pat belas kali.. gua tengok tiga kali jer sehari.. itu pun baru seminggu..


:P

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gadisBunga >

komen lu masuk dalam SEPAM..
sejak bile komen ada kantung SEPAM ek?


p/s: itu pun nasib baik gua terbaca kat blog TasekM kisah SPAM nie..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

DaddyZiyyad >

sebab tu la gua tengok banyak kali.. sebab banyak dialog lawak dia yang spontan .. macam mentera yang bomoh indon tu baca.. magnesium potasium kalsium.. dia jampi guna nama unsur kimia..

erk doc.. malaria tapioca tu wujud ke.. hahahaha..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

GC >

dvd dah keluar dah..

tak pun tengok kat

www.ceritamelayu.net


.

sepet said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

memang pecah lemak tengok HKLBK nih! x pernah nak borink.

kalu sape yang tengok tapi x gelak, aku syak urat gelak dia dah putus.

cik fiza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rasa tggjawab ucop menjaga hak milik kerajaan tu ptt kita respect :P

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sepet >

kalau boleh pecah lemak cantik gak.. keh3x.. lemak perut gua nie tak tau la lemak pesen aper.. dah macam macam gua cuba , tido makan baring . macam tu jugak tak surut surut.. entah lah...


:)

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fiza >

ha ah .. bagus si usop tu.. idea dia nak ratakan rumah kak limah buat tanam cili pun boleh tahan respek jugak rasanya..



:)

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku suka tgk baju wan sabo je la 2,klakar gila title..adik aku umur 5thn da hafal jalan cita 2..aku blik kje je suh pasang dvd hklbr,hari2 lak 2..