Followers

Sunday, May 8, 2011

kentut dalam mangkuk tandas nie dia punya feel memang terbaik. ditambah pulak kalau ada orang kat tandas sebelah. rasa nak tidur dalam jamban pun ada bila dengar tandas sebelah bunyi keh3

mangkuk tandas = pembesar suara.

10 suara:

azziemma said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

berdengung beb...pitching tak lari...

cik fiza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eeeuuuwwwwwwwww...
ada ke ngintip org sebelah wat bunyiiiiii... x senonohhhh...

cik fiza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•– said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selalu buat le tu...lohong je asenye yer?hahahaha...

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cuba kau kentut dalam jamban cangkung

makdara TERdiva said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lepastu rasa mcm 1 KL boleh dengar bunyi tu..haha!

Klara Naimm, said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

azab. keh3

DrSinga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cait!!!!!!
rugi brain cell aku baca entri kau ni!!

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau tekanan kentut ko melebihi ruang udara dalam mangkuk tandas tu, baik ko jaga2~

- GC - said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kentut pulak lepas makan teloqqq.. perghhhh.. ada bunyi dan ada bau, terbaek!!!