Followers

Tuesday, April 24, 2012

sebenarnya ini la first time gua dapat sain dari artis.. keh3

sebenarnya la kan..
gua palem suka bila dapat bungkusan dari posmen.. gua punya senyum memang auto menaik..
tapi kali ini dia punya menaik memang lain macam.. sipi sipi nak riak pun ada.. kah3


inilah rasanya gua punya auto senyum palem king untuk kategori bungkusan..
sign with love oram putih kabo.. hahaha..


Terima kasih Zahiril Adzim.. Buku itu telah gua terima dengan selamatnya.. :)


.

4 suara:

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ko dah baca?

ardz marn said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@gadisBunga
belum lagi.. baru lihat sepintas lalu.. belum ada waktu senggang.. nantilah..

tapi tulisannya di blog gua suka sangat.. buku ini pun cantik.. ada gambar2 di setiap page.. :)

.

nurul hilmi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waa.. aku tk tahu pun zahiril ada blog. menarik gak blog dia.

ardz marn said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@nurul hilmi
jangankan ada blog.. buku pun dia ada..