Followers

Sunday, May 6, 2012

sebenarnya gua tak sedar pun ada ulat bulu kat situ


11 suara:

Aku said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lorrr... ambik la gambor ulat bulu pulak...

ardz marn said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Aku
gua tak sedar pun ulat bulu tu ada kat situ.. hahaha..

mula mula gua ingatkan gambau tu tak jadi.. sbb gua nampak gelap je.. gua lupa pulak spek mata gua pesen kalau tgh panas tukau jadi gelap..

Aku said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

keh keh keh... sama la...
aku pun pakai spec mata jenis macam tu... memang terpedaya sungguh, hampeh..!

tasekM said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

man..
smlm aku buka manual L120 tu.
dia bulih pergi sampai 525mm la beb.
tu sbb bulih ambik gambor bulan.
300mm aku syak mcm tak berapa nk bulih je...

wey.. pergi la ambik gambor kt gunung lang.



.

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

panjangnya! sampai 525mm!! *ni komen utk kak tas

beb, bunga tu nama dia dedap. cantik tapi tak wangi. aku lagi rela jadu bunga yg wangi. apa kaitan? takde. hu~ *ni komen utk ko.

biasanya kalau amik gambo aku cabut spek. spek hitam la. sebab aku belum rabun teruk lagi. *ni komen utk Aku.

ardz marn said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@tasekM
pergh.. patut la besau gambo bulan tu.. 300mm lepas rasanya tapi kena buat digital zoom kat pc la pulak kasi besau..

mmg nk g gunung lang tu.. just belum ada free time..

ardz marn said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@gadisBunga
ooo gitu.. suka 'jadu' bunga yang wangi kaitannya adalah suker kene cium la tuu.. keh3..

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ardz marn

aku mmg suka dicium cium pun. kalau 'jadu' bunga lah! jgn mikio kelain pulak. :p

nurul hilmi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sebenarnya aku baru sedar ada ulat bulu kat pic tu setelah tenung selama yang mungkin. hahahha :P. nice shot. aku suka snap pic gak. letak lam instagram hehehe

ardz marn said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@nurul hilmi
add la gua kt instagram.. search je "ardzmarn"

.

ardz marn said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@gadisBunga
tak kira.. nak mikio ke lain jugak.. hahaha..