Followers

Tuesday, May 8, 2012

sebenarnya gua punya hard disk dah corrupt..

gua on pc guna live cd ubuntu je.. version lama pulak tu 8.10..


.

6 suara:

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

buntu aku dengo.

Aku said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

boleh tarik balik data tu...
pegi kat bukit aman, dia org ada forensik software. walau dah reformat 3 kali pun data boleh dibentuk semula. tapi hati-hatilah kalau pernah ada foto bukan2 (kalau ada) walau pun dah delete...

ardz marn said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@gadisBunga
First time gua guna pun memang buntu jugak.. Hahaha.. Tapi operating sistem nie best virus window tak boleh masuk..

ardz marn said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Aku
Haah gua ada software tu. data yang dah padam pun masih boleh recover semula. cumanya gua kena beli hard disk baru dulu baru gua boleh tarik data dalam hard disk yang dah corrupt nie..

Tapi kalau data yang dah berlapis banyak kali memang wasalam laa..

sepa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pernah kena hard disk corrupt.
dalamnya ada gambar vacation 1family, pun lesap sama...!!!
:p

ardz marn said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@sepa
gua punya koleksi gambar dari henpon pun banyak kat dalam harddisk tu.. tak sempat nak back up.. harap harap kang boleh recover balik..