Followers

Saturday, February 23, 2013

sebenarnya tengahari tadi orang rumah bising nak cedok beras asyik tersangkut sangkut..

bila dikuis kuis nampak ada benda plastik warna hitam tertanam dalam bekas beras tu..

kuis kuis lagi muncul la lens camera.. korek dalam dalam lagi siap ada camera satu set.. kah3

ini semua gara gara panjat bukit keledang minggu lepas..
kene lak time kat atas tu hujan lebat..
dia punya basah macam mandi sungai..
camera pulak gua cover pakai plastik sampah je..

kat rumah hanya ada silika gel bekas beli kasut tahun lepas.. ada la dalam dua tiga butir..
so optionnya gua terpaksa kambus camera gua guna beras supaya dia sedut semua lembapan dalam camera tu..
sebab sibuk punya pasal gua dah terlupa harta karun yang gua tanam tu..

dah kering elok nampak gayanya..

:)


 .

4 suara:

Nizam.Ariff said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

petua apakah ini...??

ardz marn said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

petua rekaan sendiri..
biasanya teknik nie untuk henpon yg tenggelam dalam air..

kalau letak kat tpt panas gua tak nak air lembapan itu jadi wap dalam kamera..

secara teorinya macam tu la kot..
hahaha..
.

gadisBunga™ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jangan beras tuh dibawak ke rumah yang nak buat kenduri dah la ye...

ardz marn said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahaha. Tak pe. Beras tu gua mkn sendiri jer.