Followers

Monday, March 4, 2013

Sebenarnya gambo nie gua ambil baru jap tadi


Walaupun gambau matahari tak clear tapi gua suka sebab daun nampak jelas. Hmm. Itu je. Banyak lagi nk kena prektis nampok gayenye. Tembak gambau dari atas moto mengejut mengejut mcm gini memang lain macam debornye.


Macam mana gua boleh tak sedau ada burung sedang konvoi.. Hish.


Ini gambau bulan lepas kat Ban Pecah Kuala Kurau.
Pesen ambik gambau tak plan.





.

8 suara:

Nizam.Ariff said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

awe-some sungguh!

jeles aku....

ardz marn said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Nizam.Ariff
gambau tak cantik ar.. banyak grain..

CiKPuaNLawA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya kagum...
walaupon gambar dari atas moto mengejut2...

cantekkkk.....

Mimi Jazman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yang first dengan yang last tu..nmpk unik.. :)

ardz marn said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@CiKPuaNLawA
terima kasih..
lepas nie nk try ambik gambo sambil brek mengejut pulak.. keh3

ardz marn said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Mimi Jazman
yang last tu nampak macam merapu je.. hahaha..

gadisBunga™ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ohsemnye beb....!!!! lens bape panjang nih???

ardz marn said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@gadisBunga�
lens murah 300mm je ..