Followers

Tuesday, October 5, 2010

org tua2 kata

kalau cucuh rokok nyala sebelah
maksudnya ada orang sedang rindukan kita

:)







p/s: sejak semalam gua cucuh rokok nyala sebelah je.
cuba kabo siapa yang merindu ke gua pesen silent reader nie ha..




.

15 suara:

–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•– said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

banyak yang depa kata.....

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sori whoop tadi gua posting tak kuar entry .. kuar tajuk jer.. hahaha..

azziemma said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

depa kata apa???????
depa kata kalau nak ckp ke,nak buat keje ke,apa ke bior perabis jgn sekerat2 mcm ayat lu kat atas tu...kalau tak nanti bile lu nak berak taik tak lepas....sengal!

–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•– said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha...yup wa setuju tu keima... aparaaa lu ni memang x dengor kate....

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sangat laaaaaaahhhhh!

cik fiza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

boleh pakai ke teori tu?
kalo yg x cucuh rokok ni cmne?

h a n i e said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lu ada utang dgn sapa2 tak. mungkin dia tgh pikir bila lu nak bayar utang tu..

wa ckp mungkin....


xP

six.september =_= said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gena pulak pesyen cucuh rokok nyala dua2 belah

aleen adela akoo ^_* said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

xade maknenye!..geli!muahaha

one2paii said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

meh gua cucuh rukuk untuk lu..suria lagi gua bakar..berkepul2 asap..tgok bape ramai rindu kat lu..smoke everyday..hehe

jo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh......
bukan gua...bukan gua...

broken_nigina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

orang tua tu sape la.

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gua syak, hanie dengan aleen tu je.. dua2 skendel mendel lu kan.. har har har..

mamakmuda said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalo cucuh rokok tbako smua...ape kejadahnye? Aku rsalaaaa..kan..kan...kan... ko d rndui oleh member yg ko utang wit rokok tu!!

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

azziemma >
tak sabo sabo.. bukan salah gua ar.. marah kat google tu.. dia yang tak lepaskan posting gua.. huhuhu..


whoop >
tak abih abih nyebelahkan si ima tu.. hiyark.. [gua karate tengkuk]


gadis bunga >
rindu sangat sangat laaaaaahhhhh!


cik fiza >
rasanya boleh pakai kot..
kalau tak cucuh tak dapat tahu la rindu ke tidak..


hanie >
erk... tak mungkin kot..


six >
itu maknanya ada orang benci..


aleen >
gua rasa ok jer.. tak de geli pun.. hahaha..



one2paii >
kalau suria kang berlubang pulak baju ..


jo >
ngaku je la jo..
gua pun rindu kat lu jugak..


broken_nigina >
orang tua zaman dulu dulu buat statement melalui pengalaman.. gua dapat bayang kan time tu mesti ada sorang atok duduk kat beranda sambil gulung rokok daun pastu ada cucu dok kat sebelah .. pastu masa cucuh rokok tu nyala tak abis pulak.. atok tu pun melepaskan nafas sekali dan cakap dengan nada slow .. sapa la yang tengah teringat kat aku nie.. pastu cucu dia pun balas balik.. kenapa atok cakap macam tu.. atok tu pun cakap la.. kalau cucuh rokok nyala sebelah maksud dia ada orang sedang teringat kat kita..



gadis comel >
hanie ngan aleen pulak syak gua skendel ngan lu.. hihihi..


mamakmuda >
lu ingat cucuh mercun ke boleh terbakar semua.. whar har har.. apa kejadahnyer..


.