Followers

Tuesday, November 2, 2010

sepuluh minit jer..

http://10minutemail.com

tahu ke nak guna untuk apa?

hehehehe.. [ gelak jahat ]








.

16 suara:

MELAH said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

menatang apa ni woi?

one2paii said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

apo ko bondo natang nie pulak..

Mardhiah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

apo nih..eden pon x taw

♥ Juliana Violet ♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Link tu kena block dekat office.
Apakah 10 minute itu?

sepet said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hapa ni weiyhh ?? x paham la .

h a n i e said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lu jgn mengada2 man..ape bende pulak ni?

*malas nk klik*


:P

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

melah comel>
nie menatang jenis boleh bawak berunding.. hehehe..


tupai >
sama macam jawapan diatas.. ekekeke..


mardiah >
jap g gua kabo..


juliana >
ianya sejenis email..


sepet >
sejenis email sementara..


hanie >
ko memang pemalas.. hahaha..


.

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ok gua terangkan .. macam nama dia jugak.. 10minutemail nie adalah email sementara.. tempoh aktif dia sepuluh minit jer.. kita boleh extend masa lagi sepuluh minit kalau masa tu tak cukup..

gunanya sebagai email sementara..

ok gua bagi contoh..

lu orang jalan jalan masuk website.. pastu website tu mintak email untuk dia hantar pin atau pasword contohnyer.. ok.. kita baru first time masuk website tu.. takkan la kita nak bagi email yang kita tengah guna.. kot kalau website tu jenis tah hapa hapa kita mana tau.. so ini la gunanya email sementara..

boleh guna untuk nak masuk forum ke web site dot dot dot ke atau apa apa web yang mintak email..

chenggitu la ceritanya ...


amacam dah paham ke..

..

jo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak buat apa emel sementara?
emel yang ada pun gua malas nak layan.

biasanya website yang nak mintak emel n p/word tu dia nak panceng je. mana tahu lepas tu dia nak tipu lu macam2...

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jo >
itu gunanya email sementara tu. Bukannya nak kena daftar. Lepas dah dapat apa yang kita nak email tu akan expired sendiri lepas 10 minit.
Kira habis madu sepah dibuang la.
Ekekeke.

alhena said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

oo.. jahat la ko. buat kat email tu mcm tu. habis air tebu sepah di buang ye?

lain kali sila telan dengan sepah dia sekali ok? :P

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alhena >
kalau nak telan sepah tu kene jadi lembu la... hahahaha..

♥ Juliana Violet ♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Anda kena tag... sila rajinkan diri untuk jawab tag ai okay?
=)

http://vee-midastouch.blogspot.com/2010/11/25-random-things-about-me.html

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ooo...

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

vee >
take time sikit vee.. gua baru buat sepuluh fakta.. nak carik lagi lima belas..


gadisbunga >
nie ooo faham ke ooo buat buat faham.. eceh..

Semarak Api said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhh..mnarik nih.sgt bgune.aku trus add msuk feveret link ni.haha..tenkiu2~!